Извършването на бяла X Air Jordan 2 се носи, че ще излезе по-късно тази година

, това е абсолютно съществена седмица за белите новини, тъй Ще има 50 различни потапяния на Nike, а сега новините просто разкриват, че тази година ще излезе извън бялото X Air Jordan 2 Low! Air Jordan 2 е абсолютно един от по -малко гледаните модели от Jordan Brand, така че ни е интересно да видим как Върджил може да сложи въртене на този.

Първо стартиран през 1986 г., AJ2 е създаден както от Брус Килгор, така и от Питър Мур (дизайнерите зад AF1 и Dunk/AJ1 съответно), въпреки че не беше изключително добре приет по това време и не беше предпочитан от самия Майкъл Джордан по това време и не беше предпочитан от самия Майкъл Джордан по това . Въпреки че и до днес остава по-малко виждан модел, AJ2 направи подновяване чрез различни издания през годините.

Изображение с помощ

Int’l доставка

Виж повече

Досега видяхме само макет на потенциалното сътрудничество, но от предишния опит изглежда доста точен и може да представлява как ще изглежда моделът, когато се отнася до освобождаването. Изглежда, че е изработен от техническа мрежа и показва лого на Nike Swoosh, за разлика от много Air Jordan 2s. Цветовата схема е съставена от логото на White, Beige and Red и Logo на Wings Wings на Jordan на езика.

Разбира се, двойката няма да бъде пълна без брандиране на въздух на междинната подметка, както и почти бяла цип (въпреки че това не е изобразено). Ако се стремите да получите ръцете си на белия X Air Jordan 2, ще трябва да седите все още малко по-дълго, тъй като все още няма официални подробности за изданието. Дръжте го заключен идеално тук, в единствения доставчик за всички текущи и докато сте тук, не забравяйте да проверите нашето интервю с Sneakerdenn!

Изображение с помощ

Int’l доставка

Виж повече

Posts created 87

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top