Погледнете на крака на Nike SB Dunk High “Ягодова кашлица”

, докато това определено не е първата им 4/20-повдигана маратонка, Nike SB Dunk High “Ягодовата кашлица” е абсолютно една от Най -доброто на Swoosh. Стил, който работи с тяхната ДНК, снимки на този плодов креп, който първо изтече целия метод през април 2020 г., както и сега, изглежда, че излизането му е последно тук!

Получавайки името си от видния щам на марихуана, “ягодовата кашлица” е боядисана в екологична, както и в червена цветова комбинация, която има поразителна прилика с вкусния плод. От размитата велурена горна част, която е направена с маркировки на Pock, до раздела Leafy Back Pull, марката Beaverton абсолютно не се сдържа, когато се отнася до мотивацията си за това потапяне.

Изображение с помощта на янкеекици
Int’l доставка

Виж повече

Изображение с помощта на янкеекици
Int’l доставка

Виж повече

Ледената синя гумена междинна подметка седи отдолу, докато картината на ягодите на кашлица прави метода си на петата, както и стелката. Това е дело на известния калифорнийски художник Тод Братруд, който преди това се е занимавал с Nike на няколко пъти, като последният път е Nike SB Dunk High “Send Assist 2” от 2013 г.

Nike SB Dunk High “Ягодовата кашлица” е предвидено да намалее в определенията на 22 октомври с европейско издание, очаквано изключително скоро след това. Чакали ли сте тези да стартират? Не забравяйте да го направите заключен на единствения доставчик за най -добрата ви възможност за ченге, както и докато сте тук, можете също да получите официален поглед към Ultimate X Nike SB Dunk High “По всякакъв вид средства” !

Изображение с помощта на янкеекици
Int’l доставка

Виж повече

Изображение с помощта на янкеекици
Int’l доставка

Виж повече

Posts created 87

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top