Uncategorized

От пистата до улицата: Точно как New Balance в крайна сметка беше марка номер 1

, докато продължаваме да попълваме колекцията си за маратонки с двойки с висока топка, хората в този ден, както и възрастта, са склонни към Пренебрегвайте историите зад силуетите, както и техните цветове. Как точно тази или тази двойка в крайна сметка беше толкова раздута? Какво е толкова специално в стила, както и за структурата? Историята им винаги си струва теглото им в златото. Както и за етикета на обувките в Бостън New Balance, нарастващата му слава в света на модата напред, който онлайн, в първи път започна през 1900-те години, много преди дизайните на Fan-Favourite Way of Life като New Balance 550, New Balance 992, New Баланс 327, както и редица други съществуват.

Това, което се използва като основен вариант в атлетичните обувки, сега се превърна във върховния телбод на Shoedrobe. От пистата до улицата точно така в крайна сметка New Balance беше най -добрата марка за маратонки за всички времена!

Новият баланс: 1906 – 1936

Подобно на всяка марка, има Mastermind, който дърпа всички струни. Още през 1906 г. ирландски имигрант на име Уилям Дж. Райли създава бизнеса за поддръжка на New Balance Arch в Бостън, Масачузетс, след като е бил повлиян от пилета в задния си двор, как точно са в състояние да застанат на краката си само с три точки за поддръжка . Той използва този тип „нов баланс“ на стила си в покупката, за да предложи най -добрия комфорт на обувките.

Тогава Райли нае човек, наречен Артур Хол като продавач на бизнеса, тъй като тогава не беше позволено да се предлагат на продавачите. След това Хол продължава да предлага продукти за поддръжка на арки на ключовите работници до 1936 г.

Първата обувка: 1938 – 1960

Райли, както и Хол представи първия дизайн на New Balance през 1938 г., както и е разработен специално за регионален управляващ клуб. Сградата е изработена с кожена кожа, която се помещава от креп гумен подметка.

До 1941 г. има няколко допълнения към екипа на New Balance, както и не само това, бизнесът също започна да произвежда много повече обувки за други развития на спорта.

С течение на времето детето на Артур Хол Елинор започна да поема интерес към компанията. В крайна сметка тя пое собствеността върху него със своя хъб Пол Кид през 1956 г., както и откри първия официален магазин за търговия на дребно. Омъжената двойка запази фокуса си върху първоначалната идея на Райли, но също така се справи с новия баланс Trackster, който след това въведоха през 1960 г., както и в крайна сметка беше първата обувка, предлагана в разнообразна оразмеряване на ширината, за да се погрижи за нуждите на спортистите.

Разширяването: 1972 – 1978 г.

New Balance Trackster даде положителни резултати, въпреки че все още не беше иконата Елинор, както и Пол очакваше, че ще бъде. Въпреки това през 1972 г., в деня на Бостънския маратон, днешният председател Джим Дейвис получи бизнеса, както и въведе етикета на обувките за успех. Това също беше точно същия период, в който бизнесът въведе конкретни номера на всеки дизайн в покупката, за да определи кой тип обувки е, неговата функция на развитие, както и много други елементи, като скорост, както и способност.

През 1976 г. New Balance дебютира дизайна на New Balance 550, както и е първият по рода си NB фитнес инструктори, притежаващ познатото лого на „N“ през страничните стени. Той избухна в продажбите, след като беше представен в списанието на Runner’s World като най -горната обувка на пазара.

Точно преди 80 -те, New Balance пусна производителност, работещи с дрехи, за да вървят заедно с линията си за обувки. Нови балансирани облекла, показани при търговците на дребно, с някои изработени от устойчива подплата Gore-Tex, за да осигурят най-добрия комфорт, както и устойчивост на всеки крак.

Еволюцията: 1980- 1998

620 Silhouette на New Balance се присъедини към домакинството през 1980 г. като лека обувка за бягане, както и беше най -скъпата двойка по онова време – на дребно с приблизително 30 паунда – помисли за разходите за отнемане в наши дни.

Две години по -късно New Balance призна първия си магазин за фабрики във Великобритания във Флимби, малко селище в района на Камбрия. Не само това, но това също беше точно същата година, че известният вече баланс на Dad-Core 990 се отнася до живота.

Още стилове започнаха да се появяват до 1998 г., като както ние, така и фабриката на Обединеното кралство, създавайки съответно своите направени в САЩ, както и направени итерации, които всички ние разбираме, както и любовта. Новият баланс 574 беше част от този период, особено през 1988 г., след това изпълнен от преиздадените 550 баскетболни фитнес инструктори през 1989 г., Новият баланс 1500 през 1993 г., New Balance M1400 през 1994 г., както и накрая, новият баланс 576 през 1988 г.

2000 -те: 2000 – 2009

През 2000 -те модните модели в крайна сметка бяха нещо. Някои наскоро се завръщат като торбести дънки, якета за варсити, както и всякакви видове, докато много други останаха в миналото, без очевидни индикации за възобновяване.

През 1991 г. беше разкрит New Balance 991Новият баланс 992 през 2006 г. – И двете нови вноски от серията 99x на марката в крайна сметка бяха стилни, след като бяха известни от покойния изпълнителен директор на Apple Стив Джобс. Традиционният им “сив” цвят в крайна сметка беше синоним на по-голямата част от предложенията на отпечатъка от висок клас, включително New Balance 574, както и обновената му версия, New Balance 57/40.

През този същият период New Balance осигурява първото си сътрудничество, обединявайки усилията си с базирания в Обединеното кралство Продавач на потомство, за да се справи с новия баланс M1400 като свое платно. До 2009 г. партньорствата бяха много по -чести, дори звездните одобрения в крайна сметка бяха типични.

Светът на модата напред: 2010 – 2020 г.

2010 г., както и 2020 -те години са десетилетия на забележителни промени. Модата в крайна сметка беше небрежна, стартира Instagram, уеб културата определи моделите на поколението изцяло от Normcore, VSCO Girls, целия метод за увеличаване на влияещите в социалните мрежи, парадирани с надарени парчета за промоция.

След като New Balance посрещна първия си водещ магазин на Обединеното кралство на масите през 2016 г. на Oxford Street, Лондон, много повече зони за търговия на дребно започнаха да се появяват не само в Англия, но също и по целия свят.

Днес: 2021 г.

Маратонките вече не са непознати за потока от партньорства, които Новият баланс се разгръща. Няколко от най -заветните версии включват Jjjjound x New Balance 992, Paperboy Paris x New Balance 992, Casablanca X New Balance 327, Bape X New Balance 2002r, списъкът просто продължава.

Освен това, Теди Сантис на Aimé Leon Dore, който съживи P550 Basketball Oxford Fitness Instructors през 2020 г., сега е назначен за иновативен директор на новия баланс, направен в марката USA. Освен че не много отдавна той разкри предстоящия модел на New Balance 990V6. Ако това не е достатъчно, за да ви изненада, Ronnie Fieg на Kith, магазин за маратонки в Бостън Bodega, както и базираният в Чикаго художник Джо Freshgoods Robinson, всички са уредени да съживят архивирания New Balance 990v3.

Като цяло, няма съмнение, че популярността на New Balance все още се увеличава, без никакви индикации за забавяне – партньорството с най -добрите имена на пазара определено играе огромна функция във непрекъснато нарастващото му търсене. Ако все още нямате двойка нови баланси в колекцията си, тогава приемете това като индикация на полицая днес, тъй като сигурно има голяма част от изданията на нов баланс, достоен за Граал.

Category: Uncategorized
Posts created 87

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top